loading...
انواع میلگرد با بهترین کیفیت ساخت
admin بازدید : 25 1402/06/03 نظرات (0)

پروفیل زد را به لحاظ تنوع می‌توان در دسته‌بندی‌های مختلفی قرار داد که یکی از آن‌ها ابعاد این قوطی پروفیل است. از این ابعاد باید 2.5 و 3 میلی‌متر را نام برد که موارد دیگری هم در بازار مشاهده می ‌شوند. این موارد معمولا در ارتفاع‌های 16،18،20 و 22 سانتی‌متر قابل خرید هستند. اما اگر مشتری طبق نیازهای خود سفارش دهد، پارامترهایی مانند وزن پروفیل زد عوض می‌شود.
اصلی‌ترین کاربرد پروفیل زد در ساختمان‌سازی است. نکته مهم این است که همین کاربرد به چند نوع تقسیم می‌شود و از این پروفیل در بخش‌های مختلف ساختمان استفاده می‌شود. با این حال اصلی ترین کاربرد های این محصول فولادی عبارتند از: اتصال سازه‌های اسکلت فلزی: از آن جایی که سازه‌های اسکلت فلزی باید به شیوه‌ای مناسب و بدون مشکل به هم متصل شوند، افراد از مزایای موجود در پروفیل زد برای این کار استفاده می‌کنند. اتصال این سازه‌ها در اسکلت فلزی با استفاده از پروفیل زد کار بسیار منطقی و ساده‌ای است.
استفاده در سقف‌های شیب دار: سقف‌های شیب دار هنوز هم به عنوان یکی از پرطرفدارترین المان‌ها در ساختمان ‌سازی به حساب می آیند که نیاز به مقاوم‌ سازی دارند. استفاده از پروفیل زد و پروفیل آبرو از رایج ترین روش های مقاوم سازی سقف های شیبدار می باشد. در واقع امکان زیرسازی این سقف‌ها با این دو مدل پروفیل براحتی مهیا است.
تولید ستون‌های مقاطع مرکب: ساختمان‌های بزرگ نسبت به گذشته بیشتر شده‌اند و برای افزایش مقاومتشان باید از مصالح بهتری استفاده کرد. یکی از این مصالح بی‌شک پروفیل زد است که در هر طبقه و ستون از ساختمان‌ها به کار می‌رود. ستون‌های مقاطع مرکب برای این که تولید شوند، به پروفیل زد نیاز دارند و کارکنان در استفاده از این محصول، رضایت بیشتری به نسبت محصولات مشابه دارند.
تولید پروفیل زد با حساسیت بالا و دشواری زیاد همراه است. زیرا به برش‌های دقیق و عملیات سوراخکاری مختلفی نیاز است تا در نهایت محصول نهایی به دست مردم برسد. حال سفارش های خاص افراد، دشواری ‌های روند ساخت این محصول را افزایش می‌دهد. البته ساخت تمام این محصولات به وسیله نیروی انسانی انجام نمی گیرد و دستگاه‌های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک زیادی هستند که در این امر نقش دارند.
اما دقت دستگاه‌هایی که شرکت آریا فلز صبا از آنها استفاده میکند، بسیار بالا است تا حتی که جلوی کوچک‌ترین خطاها هم گرفته می شود. پروفیل Z به نام های دیگری در بازار هم شناخته می شود که شامل پروفیل نواری، پروفیل سوراخ کاری، پروفیل نما، پروفیل سقف، پروفیل سوله و پروفیل اسکلت می باشد.
source: خرید پروفیل زد با بهترین قیمت

admin بازدید : 42 1402/05/26 نظرات (0)
خرید ورق سیاه معمولی به جهت کاربرد های گسترده ‌ای که دارد، به وفور انجام می‌ شود. برای تولید سایر محصولات فولادی مانند پروفیل زد و غیره به کار برده می شود. سختی و مقاومت این ورق‌ها در مقایسه با نوع صنعتی زیاد نیست. اما باز هم در آن از موادی استفاده شده است تا مشتریان راضی باشند. خود این محصولات به دو دسته مختلف تقسیم می ‌شوند که یکی از آنها رول است. این مدل ‌ها با توجه به نامشان به صورت رول در دسترس قرار دارند و به همین دلیل، هیچ محدودیتی در اندازه آنها مشاهده نمی‌ شود. این مشتری است که ابعاد مورد نظر را در زمان خرید ورق سیاه را تعیین می‌کند.
نوع دوم از ورق‌های سیاه معمولی را ورق سیاه شیت تشکیل می ‌دهد که به صورت سفارشی در اختیار مردم قرار می ‌گیرد. این یعنی مشتری بر اساس نوع کاربری و نیازی که در ساختمان ‌سازی یا هر مورد دیگری می‌خواهد، سفارش خود را به کارخانه تولید کننده ورق سیاه اعلام میکند تا آن را تولید کنند. شرکت آریا فلز صبا آماده درخواست‌ ها و سفارش‌ های مشتریان خود برای ارائه انواع ورق ‌های سیاه می باشد.
و این یکی از مزایای این کارخانه نسبت به برند های داخلی دیگر است. همچنین انواع ورق سیاه شیت درست مانند نوع رول آن، ضخامت‌ های متنوعی دارد. یکی از جذاب‌ترین موضوعات در مورد ورق‌های سیاه، متنوع بودن کاربرد های آن‌ها است. در بالا به حوزه ساختمان ‌سازی در قسمت ‌های مختلف آن اشاره شد. این بار نوبت به آشنایی با حوزه ‌های دیگری می ‌رسد که خرید ورق سیاه در آنها معقول خواهد بود.
تولید انواع مصالح ساختمانی، انواع قوطی پروفیل ‌ها و تیرآهن. استفاده در بخش ‌های گوناگون صنعت خودروسازی مانند رینگ ‌ها. ساخت مخازن کشتی ‌ها. بهره بردن برای تجهیزات کشاورزی. ساخت گاردریل و سایر محصولات ترافیکی. تولید تانکر و لوله ‌های نفتی. ساخت سایر وسایل در صنایع فلزی سنگین. افراد زیادی قصد دارند بدانند محصولی که قصد خرید آن را دارند، به چه صورت ساخته می ‌شود.
در ابتدا اسلب ‌هایی مخصوص به این کار را در کوره ‌هایی قرار می ‌دهند تا در دمایی حدود ۱۳۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم شوند. این کار باعث می ‌شود ایراد های مختلف آن فولاد از میان برود و محصولی با کیفیت‌تر در اختیار مشتریان قرار گیرد. سپس نوبت به خنک کردن اسلب ‌های بزرگ می ‌رسد که مرحله مهمی است. در ادامه این اسلب ‌ها باید به خوبی پوسته زدایی شوند. در پایان این مرحله نیاز است ضخامت شان کاهش پیدا کند. حال به مرحله‌ای به نام جعبه کلاف می ‌رسیم که هدف از آن، سریع شدن روند ساخت و هم سطح کردن ورق‌ها است.
admin بازدید : 37 1402/05/21 نظرات (0)

امروزه پروفیل‌های کامپوزیتی به میزان زیادی در صنعت ساختمان ‌سازی به ویژه ساختمان‌ سازی در شرایط آب و هوایی مرطوب، که احتمال خوردگی در آن بسیار بالا است، رواج زیادی داشته است. دلیل عمده استفاده از این محصولات که از ورق سیاه ساخته می شوند، جلوگیری از پدیده خوردگی و افزایش عمر سازه در برابر ارتعاشات و لرزش‌هایی همچون زلزله است. این نوع پروفیل به دلیل خاصیت غیر کشسانی که دارد، در برابر لرزش و خوردگی مقاوم‌ تر است. افزون بر این‌ موارد، استفاده از محصولات فولادی کامپوزیتی باعث سبک‌ تر شدن وزن نهایی سازه می ‌شود.

به آن دسته از محصولاتی اطلاق می شود که در صنایع مختلف همچون خودروسازی, کشتی سازی، پل سازی، نظامی و… به عنوان قطعات و متعلقات صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. در مقاطع صنعتی توجه به ویژگی های مکانیکی و الکتریکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بنابراین در این راستا دانش فنی و تجربه کاری و امکانات تولیدی در جایگاه ویژه ای قرار می گیرند به طوری که امکان تولید قطعات خاص با ویژگی های مشخص برای هر تولیدکننده پروفیل ساختمانی وجود نخواهد داشت.

این مدل ایمنی بالایی بین پروفیل‌ها دارد. ورق‌های گالوانیزه به علت متریالشان در برابر خوردگی مقاوم هستند. از این رو، پروفیل‌های گالوانیزه در شرایط آب و هوایی که احتمال خوردگی و زنگ زدگی در آن بالا می باشد بسیار رواج دارد. از این محصولات برای مقاوم سازی بیشتر درب و پنجره‌‌ های یو پی وی سی و معمولا پروفیل آبرو استفاده می شود. به خصوص برای برج ها و ساختمان های بلند چراکه در این ارتفاع فشار های جوی بیشتر می شود. و همینطور در طبقات پایین‌تر نیز در اثر نشست ساختمان، ممکن است پنجره ها در معرض فشار قرار بگیرند و به مرور دچار آسیب شوند.

این نوع سازه های فلزی جز پروفیل های نورد گرم و نورد سرد می باشند. البته که این نوع پروفیل‌ها تنها مناسب کارهای سبک ساختمانی هستند و در دو نوع باز و بسته عرضه می‌شود. این محصولات فولادی بزرگ براساس ویژگی های متفاوتی دسته بندی می شوند. در ابتدا پروفیل ها در دو دسته صنعتی و ساختمانی قرار می گرفتند. اما امروزه و با پیشرفت علم و دستگاه ها، پروفیل گالوانیزه و کامپوزیت هم نیز به این دسته بندی اضافه شدند.

این محصولات در ضخامت ها و کاربری های متفاوتی ساخته می شوند. و قسمت اعظمی از آتها جهت ساختن درب و پنجره‌ های آلومینیومی یا آهنی به کار می‌روند. ولی در ساخت نرده‌ های فلزی، صنایع خودرو سازی، ساخت ستون، اسکلت فلزی ساختمان ‌ها، پایه‌ی میز و صندلی، ساخت شاسی تریلرها و نفت‌ کش ‌ها، ساخت وسایل پزشکی، … کاربرد فراوانی دارند.

source: قیمت قوطی پروفیل های آهن

admin بازدید : 44 1402/05/16 نظرات (0)

پروفيل z علاوه بر شكل زيبايي كه دارد، داراي مقاومت بالايي در برابر بارهاي عمودي و افقي است. اين محصولات فولادي در سايز ها و ضخامت ‌هاي مختلفي توليد مي ‌شوند كه بسته به نياز سازه، از آن ها استفاده مي ‌شود. انواع پروفيل‌ زد به راحتي قابل برش، خم و شكل‌ دهي هستند. و به دليل داشتن اين ويژگي ‌ها، در ساخت سازه ‌هاي فلزي، پل‌ ها، برج ‌ها، تابلو هاي تبليغاتي، درب و پنجره، پشتيبان‌ هاي لوله‌ هاي گاز، سيستم ‌هاي فضاي باز و ديگر سازه ‌هاي فلزي مورد استفاده قرار مي‌گيرند. همچنين پروفيل‌ زد در صنايع خودروسازي، دريايي، لوازم خانگي، … نيز كاربرد دارد.

پروفيل z به دليل مزايايي كه دارد، به عنوان يكي از محبوب ‌ترين قوطي پروفيل‌ هاي فلزي در صنعت ساختماني محسوب مي ‌شود. مزايايي مانند: مقاومت بالا در برابر بارهاي عمودي و افقي، قابليت برش، خم و شكل‌دهي راحت، مقاومت بالا در برابر حرارت و آتش، قابليت استفاده در محيط‌ هاي دريايي، طول عمر بالا و قيمت مناسب. هزينه توليد پروفيل زد به عوامل مختلفي بستگي دارد، اما در كل به نوع فولاد، سايز، ضخامت، تعداد و حجم سفارش و شرايط بازار بستگي دارد.

به طور كلي، پروفيل‌ زد از نظر قيمت، در مقايسه با برخي از قوطي پروفيل ‌هاي ديگر مانند: انواع تيرآهن، تسمه، ميلگرد، ناوداني، نبشي و چهارپهلو، … به صرفه و ارزان هستند. براي خرید پروفیل z يا اطلاع از قيمت آن مي ‌توانيد به وبسايت آريا فلز صبا مراجعه فرماييد. وزن پروفيل زد با استفاده از فرمول‌هاي مختلفي محاسبه مي‌شود و بستگي به عواملي مانند ضخامت، سايز، طول و نوع فولاد مورد استفاده، دارد. برخي از فرمول هاي محاسباتي كه براي تعيين وزن پروفيل z استفاده مي شوند عبارتند از:

وزن (كيلوگرم در متر) = ضخامت (ميلي‌متر) × (عرض پايه + عرض باله) (ميلي‌متر) × 0.00785 ؛ وزن (كيلوگرم) = طول (متر) × عرض پايه (ميلي‌متر) × ضخامت (ميلي‌متر) × 0.00785 ؛ وزن (كيلوگرم) = حجم (متر مكعب) × 7850 (كيلوگرم در متر مكعب) . در همه اين روش ‌ها، مقدار 0.00785 به عنوان وزن واحد براي هر ميلي‌متر مكعب فولاد استفاده مي ‌شود. براي مثال، براي محاسبه وزن يك پروفيل z با ابعاد 80 × 40 × 2 ميلي‌متر، مي ‌توان از روش اول استفاده كرد.

source: روش هاي محاسبه قيمت پروفيل زد

admin بازدید : 35 1402/05/12 نظرات (0)

با وجود این که برای ساختمان ‌سازی می‌توان از مصالح زیادی استفاده کرد، اما بهره بردن از قوطی پروفیل آهن با مزایای فوق‌العاده‌ای که دارد، مورد توجه استفاده کنندگان قرار می‌گیرد. برای مثال، جوش پذیری بالا از مزیت‌های بی نظیر این پروفیل‌ ها است که کار شما برای نصب را بسیار راحت‌تر می‌کند. استحکام این محصول بالا است و در عین حال، فرم پذیری خوبی برایش در نظر گرفته شده است.
قوطی پروفیل آهن به لحاظ انواع، در دسته‌بندی‌های گوناگونی قرار می‌گیرد، اما در این جا آن را از نظر وزن بررسی می‌کنیم. در زمان خرید پروفیل قوطی آهن، آن‌ها را به دو مدل سبک و سنگین خواهید یافت که البته هر یک به دسته‌های دیگری با توجه به اندازه و ضخامت تقسیم می‌شوند. پروفیل‌های سنگین خود به دو نوع صنعتی و ساختمانی تقسیم می‌شود که از روی نام آن‌ها می‌توان به کاربردشان پی برد.
قوطی پروفیل ساختمانی برای مواردی مانند خانه‌های ویلایی و کم طبقه ساخته می‌شود. و در زمانی که بخواهیم ساخت ساختمان‌های چندطبقه و مراکز اداری و تجاری را در پیش بگیرید، سر وقت پروفیل‌های صنعتی می‌رویم. برای خرید پروفیل قوطی آهن باید بدانید کدام برند بهتر و معتبرتر است و محصول باکیفیت‌تری را در اختیارتان قرار می‌دهد. 
از چند سال گذشته تاکنون، کارخانه‌های زیادی تصمیم به تولید این پروفیل‌ها اعم از پروفیل زد، تیرآهن، آبرو، پروفیل هایی با سطح مقطع HSS گرفته‌اند و در هر یک مزایا و معایبی دیده می‌شود. ضمنا قوطی پروفیل آهنی برای ساخت لوازم حوزه‌های آموزشی، پزشکی و ورزشی کاربرد دارد و دارندگان کسب و کار تمام این حوزه از مزایای این محصولات بهره می‌برند.
میز و صندلی‌های بسیار با دوام برای امور خاصی در بازار هستند که در تهیه آن‌ها از پروفیل قوطی آهنی استفاده شده است. این میز و صندلی‌ها پیش از هر چیز، استحکام بالایی را برای مشتریان رقم می‌زند. خودروسازی یکی از صنایعی است که برای تولید در آن‌ها به پروفیل قوطی آهن نیاز است. در تمام خودروهایی که در خیابان مشاهده می‌کنید از این پروفیل‌ها در اندازه‌های گوناگون استفاده شده است تا دوامشان افزایش پیدا کند. البته قوطی آهنی اکثرا در سقف خودروها قرار داده می‌شود.
source: قیمت قوطی پروفیل آهن و انواع آن

admin بازدید : 30 1402/05/06 نظرات (0)

روند تولید پروفیل درب و پنجره به این صورت می باشد. پس خرید بهترین مواد اولیه، وارد خط تولید می شوند تا در اولین مرحله در ابعاد مورد نظر برش کاری شوند. سپس با قرار گرفتن ورق سیاه یا روغنی برش خورده در دستگاه های مخصوص، به شکل و حالت مورد نظر تغییر شکل می دهند.
در بین انواع پروفیل‌های درب و پنجره، محصولات UPVC طرفداران بیشتری دارند؛ و برای ساخت پنجره‌ های دوجداره از این نوع استفاده می ‌شود. این نوع پروفیل، عایق خوبی در برابر انتقال گرما و صدا است. همچنین دوام و طول عمر بسیار بالا و نیاز به نگهداری و تعمیر کمی دارد. نور خورشید و رطوبت، صدمه ‌ای به پروفیل‌ های UPVC نمی ‌زنند، به همین دلیل برای نماهای خارجی مناسب ‌تر از پروفیل‌های آلومینیومی هستند، ضمن این‌ که قیمت ارزان ‌تری هم دارند.
در صنعت ساختمان سازی، برای تولید درب و پنجره از پروفیل استفاده بسیار زیادی می‌ شود. زیرا پروفیل ها دارای مزایایی می باشند که سایر متریال های ساخت چهارچوب درب و پنجره ندارند. مزایایی مانند: عایق در برابر نفوذ گرد و غبار، عایق حرارتی و انرژی، مقاومت بالا در اشتعال، عایق صدا و کاهش آلودگی های صوتی، صرفه جویی چشم گیر در مصرف انرژی و … .
از طرف دیگر نوع چهارچوب یا قابی که برای درب و پنجره ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد، بر روی ظاهر ساختمان و بصورت کلی بر روی قیمت سازه تاثیر فراوانی می گذارد. پروفیل درب و پنجره از متریال هایی می باشد که اهمیت آن را در ظاهر و نمای ساختمان نمی‌توان نادیده گرفت. چراکه ظاهر بسیار زیبایی را به سازه می بخشد. به ویژه که با این متریال می توان درب و پنجره ها را خارج فرم های بسیار ساده و معمولِ مربع و مستطیل ساخت.
source: قیمت قوطی پروفیل درب و پنجره

admin بازدید : 47 1402/04/30 نظرات (0)

ورق سیاه، خود یکی از ماده ‌های اولیه در تولید محصولات فلزی مانند لوله ‌های فولادی، تیرآهن، ... است و در بسیاری از صنایع کاربرد دارد. به برخی از محصولاتی که با استفاده از ورق سیاه تولید می‌شوند اشاره می ‌کنیم: لوله ‌های فولادی: لوله ‌های فولادی به دلیل مقاومت بالا، قابلیت انعطاف و قابلیت جوش ‌پذیری، در صنایع نفت، گاز، ساختمان سازی و … مورد استفاده قرار می ‌گیرند.
تیرآهن: تیرآهن یکی از محصولات مهم در صنعت ساختمان سازی است که برای استفاده در ساخت و ساز، پل ‌ها، تجهیزات صنعتی و … به کار می ‌رود. ورق‌ های گالوانیزه: ورق سیاه پس از پوشش دادن با روش گالوانیزه به ورق ‌های گالوانیزه تبدیل می ‌شود. این محصولات گالوانیزه به دلیل مقاومت بالا در برابر خوردگی، در ساخت سازه ‌های فلزی، سیستم ‌های تهویه مطبوع و … استفاده می ‌شوند.
در صنایع فولادی، ورق سیاه به نوعی ورق فولادی گفته می‌شود که بدون هیچ گونه فرآیند پوشش دهی و پایان دهی دیگری، در دمای بالا و تحت فشار تبدیل به ورق می ‌شود. انواع ورق سیاه معمولاً به عنوان ماده اولیه برای تولید محصولات دیگری مانند ورق ‌های گالوانیزه، ورق ‌های رنگی و لوله ‌های فولادی استفاده می ‌شود. ورق سیاه در صنایع مختلفی از جمله خودروسازی، ساختمان سازی، صنعت لوازم خانگی و صنایع دریایی کاربرد فراوانی دارد.
برای تولید این محصول، ابتدا مواد اولیه شامل آهن و فولاد کربنی به طور خام و با کیفیت مناسب تهیه می ‌شوند. سپس این مواد اولیه در کوره‌ های صنعتی با دمای بالا ذوب و به مایع تبدیل می ‌شوند. سپس، مواد مایع فولادی در قالب تیغه ‌های بسیار نازک به صورت مداوم به داخل دستگاه ورق‌ کننده فرستاده می ‌شوند. در این دستگاه، تیغه‌ های مایع فولادی تحت فشار قرار گرفته و با وسایل خاصی به شکل ورق تبدیل می ‌شوند. این ورق‌ها در اندازه‌ های متفاوتی با ضخامت ‌های مختلف تولید می‌شوند.
ورق‌ های سیاه پس از تولید کاملا داغ هستند که به سرعت خنک و به صورت رول و یا تک ورق بسته ‌بندی شده و برای استفاده در صنایع مختلف ارسال می ‌شوند. انواع ورق‌ سیاه عمدتا به عنوان ماده اولیه برای تولید انواع قوطی پروفیل و به طور کلی محصولات فلزی مانند ورق ‌های گالوانیزه، رنگی، لوله ‌های فولادی و تیرآهن مورد استفاده قرار می گیرند.
source: قیمت ورق سیاه صنعتی

admin بازدید : 33 1402/04/24 نظرات (0)

از لحاظ شکل ظاهری، ابعاد، نوع ورق سازنده آبرو، نوع کاربری، پروفیل آبرو به دسته های مختلفی تقسیم بندی می شوند. این نوع پروفیل که جز پروفیل‌هایی با سطح مقطع باز به حساب می آید بصورت یک طرفه و دو طرفه ساخته می شود. که پروفیل آبرو دوطرفه تقریبا به شکل U انگلیسی می باشد. این محصول فولادی را در ابعاد و اندازه های متفاوت می سازند. با این حال ابعاد و اندازه های رایج این آبراه ها عبارتند از: ضخامت از 2 تا 3 میلی‌متر، طول 6 متر، ارتفاع 16 سانتی‌متر،وزنی معمولا بیشتر از 70 کیلوگرم.

اما ممکن است گاهی اوقات به خواست مشتری یا عوامل دیگر، ساخت این محصولات بسیار متفاوت از این اعداد باشد. اصلی ترین دسته بندی مربوط می شود به شکل ظاهری آبرو پروفیل‌ها. معروف ‌ترین نوع پروفیل‌های آبروآهنی، لندنی، جعبه‌ای و فیتیله‌ای هستند. در مناطق سرد و مرطوب یا جاهایی که ساخت سقف شیروانی رایج است، خرید آبروآهنی بسیار زیاد است. چرا که این محصول فولادی دقیقا برای این مناطق کاربرد دارد. در ساختمان سازی، نحوه و نوع ساخت سقف اهمیت بسیار بالایی دارد، چراکه بر عمر پایدار سازه تاثیر زیادی دارد.

سقف شیروانی یا سقف شیبدار ‌امروزه به طور گسترده ای در مناطقی با میزان بارندگی بالا و آب و هوای مرطوب استفاده می شود. سقف شیروانی نسبت به دیگر سبک های سقف ‌های ساختمان بهترین عایق نگهدارندهِ حرارت و انرژی محسوب می شوند. و بهترین انتقال دهنده آب باران و برف به زمین به حساب می آید.

source: قیمت پروفیل آبرو

admin بازدید : 51 1402/04/20 نظرات (0)

پروفیل زد به صورت Z انگلیسی است و از خم و برش ورق سیاه فولادی ساخته می شود. به این صورت که در ابتدا رول های فولادی در ابعاد مورد نظر برش می خورند. سپس، شیت ‌های بریده شده وارد دستگاه مخصوص تولید پروفیل زد می شوند تا عملیات شکل‌دهی و خم‌کاری روی آنها انجام ‌شود. پروفیلی که ساخته می شود مورد بررسی قرار می گیرد. و پس از تایید نهایی در مقاطعی که مورد نیاز و سفارش مشتری است، ایجاد و پروفیل Z ساخته می ‌شود. 
اما ابعاد استاندارد این محصول شامل ضخامت بین 2.5 تا 3.5 میلیمتر و در اندازه های پروفیل z16 ، پروفیل z18 ، پروفیل z20 و پروفیل z22 می باشد. امروزه یکی از رایج ترین و اصلی ترین پروفیل های فولادی که برای ساخت سقف ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد، پروفیل زد (z) می باشد. پروفیل زد یک قطعه باربر است که به عنوان رابط بین ساختار خرپایی و پوشش سقف عمل می کند. سقف را میتوان یکی از مهمترین قسمتهای ساختمان دانست که باید از مقاومت و وزن متناسبی برخوردار باشد.
و همچنین بتواند نیروهای وارده اضافه را تحمل کند. در اینجاست که کاربری پروفیل Z اهمیت پیدا می کند. یکی از مشکلاتی که طراحان و معماران با آن دست و پنجه نرم می ‌کنند، مسئله‌‌ی وزن کلی ساختمان و استحکام نسبی پی و پایه‌ی ساختمان در نگهداری وزن است. پروفیل زد در مقایسه با سایر محصولات فلزی وزن کمتری دارد، در نتیجه وزن کلی ساختمان هم نیز کاهش می یابد. 
علاوه بر این پروفیل زد نسبت به وزن آن، مقاومت زیادی دارد، و دارای خواصیت ارتجاعی هم می باشد. به همین دلیل پروفیل Z برای ساخت سازه های بزرگ و مرتفع، و مناطق زلزله خیز کاربرد بسیار زیادی دارد.
source: وزن پروفیل زد

admin بازدید : 46 1402/04/01 نظرات (0)

یکی از شناخته شده ترین تولیدات فولادی که برای افزایش تقویت بتن و سازه ساختمان استفاده می شود، انواع قوطی و پروفیل می باشد. پروفیل به طور کلی در دو نوع صنعتی و ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله کاربردهای اصلی پروفیل صنعتی می توان به استفاده آن در صنایع خودرو سازی، نظامی و…  اشاره کرد. از نظر شکل ظاهری پروفیل ‌ها به دو دسته پروفیل باز و پروفیل بسته تقسیم‌ بندی می‌شوند.

پروفیل‌ های باز و بسته در ابعاد و ضخامت‌های متنوع تولید می‌شوند. شکل ظاهری پروفیل ‌های باز شبیه یکی از حروف انگلیسیI ،H ، Z،T یا U می ‌باشد. تیرآهن، نبشی، ناودانی، پروفیل آبرو، پروفیل زد، پروفیل فرانسوی و … در این دسته قرار می‌گیرند. پروفیل درب و پنجره، لوله، قوطی، پروفیل لنگه دری، پروفیل کلافی، پروفیل HSS ، پروفیل پی وی سی و پروفیل‌ های کرکره و … جزء پروفیل ‌های بسته محسوب می ‌شوند.
لوله های فولادی ظاهری استوانه ای شکل دارند  که گالوانیزه و روکش دار نمی گردد. روی آنها روکش فلزی داشته و دارای بدنه ای از فولاد کربن می باشند. همچنین در انواع مختلف درزدار و بدون درز تولید می شوند. لوله های فولادی با توجه به سایز، ضخامت، استاندارد تولید و نیز جنس آنها دارای کاربرد های مختلفی هستند. شاید بتوان گفت ورق سیاه فولادی کمترین استفاده را در ساختمان سازی دارند اما در صنایع دیگر مانند خودرور سازی و همچنین ساخت تجهیزات کاربرد فراوانی دارد. 
ورق فولادی، فلزی است که سطح آن کاملا صاف و مسطح است و از شمش فولادی و یا بیلت تولید می شود. انواع ورق فولادی بر اساس نوع عملیات تولید به چند دسته تقسیم می شود. این دسته بندی عبارت است از: ورق سیاه، ورق روغنی، ورق گالوانیزه، ورق قلع اندود، ورق رنگی، ورق آلیاژی و ورق فولاد ضد زنگ. هرکدام از این محصولات در ضخامت های مختلف و به صورت رول و شیت تولید می شوند. 
ورق ‌ها محصول نورد مسطح هستند و به صورت سیم پیچ پیچانده می ‌شوند تا هم حجم کمتری اشغال کنند و هم حمل و نقل آنها آسان باشد. اصلی ترین جزء ساختِ ساختمان های اسکلت فلزی، تیر آهن می باشد. تیرآهن در واقع یک سازه قدرتمند و مقاوم است که  وظیفه تحمل بار ساختمان و همچنین انتقال بارهای اضافه وارد شده بر ساختمان را دارد. تیرآهن به عنوان یک سازه فلزی پرکاربرد در صنعت ساختمان در انواع مختلف، و بسته به وظایف و نقشی که دارد استفاده می‌شود.
تیرآهن‌ها بر اساس استاندارد و شکل ظاهری به 4 گروه تقسیم می‌شوند: تیرآهن IPE (استاندارد اروپا و ایران)، تیرآهن INP (استاندارد چین و روسیه)، تیرآهن IPB (بال پهن)، تیرآهن لانه زنبوری CPE. یک تیرآهن عموما دارای 2 بخش اصلی جان و بال می باشد که در ابعاد و سایز های مختلفی ساخته می‌ شوند. همچنین کاربرد های مختلفی را هم نیز بر عهده دارند.
میلگرد، به پروفیلی با سطح مقطع دایره ‌ای و توپُر می گویند. میلگردها از عناصر اصلی در صنعت ساختمان ‌سازی به حساب می آید. از میلگرد برای بالا بردن مقاومت سازه‌ های بتنی استفاده می شود. چراکه بتن به تنهایی برای افزایش استحکام سازه کاربردی ندارد. اگرچه مقاومت فشاری بتن فوق ‌العاده است اما مقاومت کششی و پیچشی نسبتاً ضعیفی دارد و حتما باید به همراه میلگرد استفاده شود.
source: فروش محصولات فولادی

تعداد صفحات : 4

درباره ما
Profile Pic
فروش تخصصی پروفیل زد , فروش انواع پروفیل زد با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت درآریا فلز صبا , خرید و فروش آبروآهنی سیاه , فروش حضوری و اینترنتی ورق های سیاه بصورت رول و شیت, نمودار قیمت پروفیل آهن , انواع میلگرد با بهترین کیفیت ساخت در مجموعه آریا فلز صبا
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 31
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 13
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 54
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 54
  • بازدید ماه : 337
  • بازدید سال : 2,016
  • بازدید کلی : 4,168