loading...
انواع میلگرد با بهترین کیفیت ساخت
admin بازدید : 41 1402/09/07 نظرات (0)

یکی از مهمترین نکته هایی که باید به آن توجه کنید شکل و ظاهر میلگرد می باشد. چراکه شکل ظاهری این محصول هم، مانند انواع قوطی پروفیل ها، در نوع کاربری آن تاثیر زیادی دارد. این محصول فولادی از لحاظ شکل ظاهر در سه نوع آجدار، ساده و کلاف فرآوری می شوند که در میان این 3 مدل میلگردهای ساده و آجدار بیش‌ترین مصرف را دارند. همچنین میلگردها از لحاظ نوع جنس به، میلگردهای میلگرد اروپایی (کربن، منگنز، سیلیکون، آلیاژی و غیره)، فولاد کربن‌دار (میلگردهای پایه «سیاه»)، گالوانیزه، اپوکسی پوشش داده‌شده، فایبرگلاس پلیمر و ضد زنگ دسته بندی می شوند. اما کاربرد هریک از مدل ها چیست؟
یکی از ضروری ترین مصالحی که در صنعت ساختمان سازی استفاده می شود و با افزایش قیمت آن، هزینه ساخت و ساز نیز افزایش پیدا میکند، میلگرد می باشد. امروزه میلگردها از کف ساختمان گرفته تا ستون ها و… کاربرد دارند. و همانطور که گفتیم استفاده از میلگرد در بتن باعث می ‌شود سازه در برابر نیروی کششی و به ویژه در برابر زلزله مقاومت بالاتری پیدا کند. به همین منظور برای افزایش استحکام کششی و پیچشی بتن، بیشتر از مدل آجدار استفاده می ‌شود. زیرا وجود آج به جلوگیری از لیز خوردن آن در داخل بتن کمک میکند. 
در نتیجه احتمال آسیب و شکستگی در سازه تا حد زیادی کاهش پیدا می یابد. اما کاربرد های دیگر میلگرد چیست؟ میلگرد ساده: این محصول دارای سطح صاف و بدون آج است. در پل ‌سازی یا ساخت سازه‌های سنگین کاربری ندارد، استفاده اصلی آن در اتصالات صنعتی و ساختمانی، و در مواقع نیاز به روکش فلزی با وزن کم در اتصالات زیربنایی خیابان‌ ها می باشد. میلگرد آجدار: همانطور که از اسم آن مشخص است میلگرد آجدار بر سطح خود آج و فرورفتگی‌هایی دارد. دارای مقاومت بالا می باشد. در ساختمان ‌سازی، ایستگاه BRT و انواع سازه‌های بتنی کاربرد فراوانی دارد. اما اصلی‌ترین این مدل در تولید بتن مسلح است.
میلگرد معمولا با استفاده از فولاد با عملکرد بالا تولید می شود. مواد تشکیل دهنده این محصول شامل آهن به همراه منگنز، کربن، گوگرد و فسفر می باشد. اولین مرحله برای ساخت این محصول فولادی تبدیل فولاد مذاب به شمش است. این مرحله از طریق دو روشِ استفاده از قالب آماده یا ریخته گری انجام می شود. سپس شمش‌ های تولیدی در این مرحله،‌ کشیده می شوند و از نظر طولی افزایش می ‌یابند که درنهایت شکلی استوانه‌ای پیدا می ‌کنند. مرحله تبدیل شمش به میلگرد در همه کارخانه ها با روش یکسان انجام نمی شود.
source: بهترین قیمت میلگرد امروز

admin بازدید : 49 1402/07/07 نظرات (0)

اصطلاح میلگرد به قطعاتی اطلاق می ‌شود که به‌ طور خاص برای تقویت و تثبیت بتن مورد استفاده قرار می ‌گیرد. بنابراین باید میلگرد ها در ابعاد مختلفی تولید شوند تا بتوان در تمام بتن ها از آنها استفاده کرد. این محصولات فولادی معمولا از فولاد کربنی با مقاومت کششی بالا ساخته می‌ شوند. میلگردها در بیشتر کشور ها مطابق با استاندارد های ملی و بین‌المللی تولید می‌شوند و برای تولید آنها از فرایند های گرمایی مانند ذوب و کشیدن استفاده می‌ گردد.
نحوه قرار دادن میلگردها در سازه های بتنی معمولا به صورت عمودی می باشد و با استفاده از اتصالات مناسب به یکدیگر و به سایر بخش ‌های سازه متصل می ‌شوند. که درنهایت باعث تقویت و بهبود مقاومت سازه در برابر نیروهای خارجی می‌شوند. به همین دلیل می توان گفت در تمام پروژه‌ های ساختمانی و عمرانی مورد استفاده قرار می ‌گیرند. میلگردها در اندازه ‌ها و ابعاد مختلفی تولید می ‌شوند و معمولا از جنس فولاد، آلومینیوم و مس تولید می‌ شوند. 
همچنین، برای افزایش مقاومت و پایداری میلگردها معمولا با روش ‌های گرمایی مانند حرارت‌ درمانی و یا روش ‌های سطحی مانند گالوانیزه و یا رنگ ‌آمیزی پوشش داده می ‌شوند. فرآیند تولید اکثر مقاطع فولادی مانند میلگرد، تیرآهن، نبشی، ناودانی و … نیازمند تولید شمش فولادی است. شمش فولادی که برای این منظور استفاده می شود بیلت است. از همین رو، مرحله‌ اول تولید میلگرد نیز با تولید بیلت شروع می‌ شود. میلگرد ها بسته به شکل و اندازه آن‌ها متفاوت می باشند. 
هر کدام از سایز های میلگرد از ضخامت و قطر مختلفی برخوردار هستند و برای کاربرد های خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از انواع مدل های میلگرد عبارتند از: میلگرد توخالی، معمولی، دوخته شده،آرماتوری، میلگرد فولادی ضد زنگ. بیش از آن چیزی که فکر می کنید میلگردها در صنایع مختلفی کاربرد دارند. به ویژه در صنعت ‌هایی مانند: ساختمان‌ سازی، عمران و بتن ‌سازی، …. . بتن مقاومت فشاری بالایی دارد ولی مقاومت کششی آن بسیار کم است. 
تقریبا مقاومت فشاری بتن حدودا 10 برابر مقاومت کششی آن است. به همین دلیل استفاده از بتن در قطعات تحت فشار مانند ستون ‌ها و پایه ‌ها مناسب است. اما باید مقاومت کششی آن را افزایش داد. این وظیفه بر عهده میلگرد می باشد. با این حال تقویت کردن بتن تنها کاربرد این قوطی پروفیل با مقطع گرد در صنعت نیست. برای خرید میلگرد، ابتدا باید نوع و اندازه مورد نیاز را تعیین کنید. پس از تعیین ابعاد و مدل آن، می‌ توانید با مراجعه به فروشگاه‌های ساختمانی، فروشگاه‌ های فلزی یا تولید کنندگان میلگردها، این محصول را تهیه کنید. 
source: انواع میلگرد

admin بازدید : 36 1402/05/21 نظرات (0)

امروزه پروفیل‌های کامپوزیتی به میزان زیادی در صنعت ساختمان ‌سازی به ویژه ساختمان‌ سازی در شرایط آب و هوایی مرطوب، که احتمال خوردگی در آن بسیار بالا است، رواج زیادی داشته است. دلیل عمده استفاده از این محصولات که از ورق سیاه ساخته می شوند، جلوگیری از پدیده خوردگی و افزایش عمر سازه در برابر ارتعاشات و لرزش‌هایی همچون زلزله است. این نوع پروفیل به دلیل خاصیت غیر کشسانی که دارد، در برابر لرزش و خوردگی مقاوم‌ تر است. افزون بر این‌ موارد، استفاده از محصولات فولادی کامپوزیتی باعث سبک‌ تر شدن وزن نهایی سازه می ‌شود.

به آن دسته از محصولاتی اطلاق می شود که در صنایع مختلف همچون خودروسازی, کشتی سازی، پل سازی، نظامی و… به عنوان قطعات و متعلقات صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. در مقاطع صنعتی توجه به ویژگی های مکانیکی و الکتریکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بنابراین در این راستا دانش فنی و تجربه کاری و امکانات تولیدی در جایگاه ویژه ای قرار می گیرند به طوری که امکان تولید قطعات خاص با ویژگی های مشخص برای هر تولیدکننده پروفیل ساختمانی وجود نخواهد داشت.

این مدل ایمنی بالایی بین پروفیل‌ها دارد. ورق‌های گالوانیزه به علت متریالشان در برابر خوردگی مقاوم هستند. از این رو، پروفیل‌های گالوانیزه در شرایط آب و هوایی که احتمال خوردگی و زنگ زدگی در آن بالا می باشد بسیار رواج دارد. از این محصولات برای مقاوم سازی بیشتر درب و پنجره‌‌ های یو پی وی سی و معمولا پروفیل آبرو استفاده می شود. به خصوص برای برج ها و ساختمان های بلند چراکه در این ارتفاع فشار های جوی بیشتر می شود. و همینطور در طبقات پایین‌تر نیز در اثر نشست ساختمان، ممکن است پنجره ها در معرض فشار قرار بگیرند و به مرور دچار آسیب شوند.

این نوع سازه های فلزی جز پروفیل های نورد گرم و نورد سرد می باشند. البته که این نوع پروفیل‌ها تنها مناسب کارهای سبک ساختمانی هستند و در دو نوع باز و بسته عرضه می‌شود. این محصولات فولادی بزرگ براساس ویژگی های متفاوتی دسته بندی می شوند. در ابتدا پروفیل ها در دو دسته صنعتی و ساختمانی قرار می گرفتند. اما امروزه و با پیشرفت علم و دستگاه ها، پروفیل گالوانیزه و کامپوزیت هم نیز به این دسته بندی اضافه شدند.

این محصولات در ضخامت ها و کاربری های متفاوتی ساخته می شوند. و قسمت اعظمی از آتها جهت ساختن درب و پنجره‌ های آلومینیومی یا آهنی به کار می‌روند. ولی در ساخت نرده‌ های فلزی، صنایع خودرو سازی، ساخت ستون، اسکلت فلزی ساختمان ‌ها، پایه‌ی میز و صندلی، ساخت شاسی تریلرها و نفت‌ کش ‌ها، ساخت وسایل پزشکی، … کاربرد فراوانی دارند.

source: قیمت قوطی پروفیل های آهن

admin بازدید : 45 1402/04/01 نظرات (0)

یکی از شناخته شده ترین تولیدات فولادی که برای افزایش تقویت بتن و سازه ساختمان استفاده می شود، انواع قوطی و پروفیل می باشد. پروفیل به طور کلی در دو نوع صنعتی و ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله کاربردهای اصلی پروفیل صنعتی می توان به استفاده آن در صنایع خودرو سازی، نظامی و…  اشاره کرد. از نظر شکل ظاهری پروفیل ‌ها به دو دسته پروفیل باز و پروفیل بسته تقسیم‌ بندی می‌شوند.

پروفیل‌ های باز و بسته در ابعاد و ضخامت‌های متنوع تولید می‌شوند. شکل ظاهری پروفیل ‌های باز شبیه یکی از حروف انگلیسیI ،H ، Z،T یا U می ‌باشد. تیرآهن، نبشی، ناودانی، پروفیل آبرو، پروفیل زد، پروفیل فرانسوی و … در این دسته قرار می‌گیرند. پروفیل درب و پنجره، لوله، قوطی، پروفیل لنگه دری، پروفیل کلافی، پروفیل HSS ، پروفیل پی وی سی و پروفیل‌ های کرکره و … جزء پروفیل ‌های بسته محسوب می ‌شوند.
لوله های فولادی ظاهری استوانه ای شکل دارند  که گالوانیزه و روکش دار نمی گردد. روی آنها روکش فلزی داشته و دارای بدنه ای از فولاد کربن می باشند. همچنین در انواع مختلف درزدار و بدون درز تولید می شوند. لوله های فولادی با توجه به سایز، ضخامت، استاندارد تولید و نیز جنس آنها دارای کاربرد های مختلفی هستند. شاید بتوان گفت ورق سیاه فولادی کمترین استفاده را در ساختمان سازی دارند اما در صنایع دیگر مانند خودرور سازی و همچنین ساخت تجهیزات کاربرد فراوانی دارد. 
ورق فولادی، فلزی است که سطح آن کاملا صاف و مسطح است و از شمش فولادی و یا بیلت تولید می شود. انواع ورق فولادی بر اساس نوع عملیات تولید به چند دسته تقسیم می شود. این دسته بندی عبارت است از: ورق سیاه، ورق روغنی، ورق گالوانیزه، ورق قلع اندود، ورق رنگی، ورق آلیاژی و ورق فولاد ضد زنگ. هرکدام از این محصولات در ضخامت های مختلف و به صورت رول و شیت تولید می شوند. 
ورق ‌ها محصول نورد مسطح هستند و به صورت سیم پیچ پیچانده می ‌شوند تا هم حجم کمتری اشغال کنند و هم حمل و نقل آنها آسان باشد. اصلی ترین جزء ساختِ ساختمان های اسکلت فلزی، تیر آهن می باشد. تیرآهن در واقع یک سازه قدرتمند و مقاوم است که  وظیفه تحمل بار ساختمان و همچنین انتقال بارهای اضافه وارد شده بر ساختمان را دارد. تیرآهن به عنوان یک سازه فلزی پرکاربرد در صنعت ساختمان در انواع مختلف، و بسته به وظایف و نقشی که دارد استفاده می‌شود.
تیرآهن‌ها بر اساس استاندارد و شکل ظاهری به 4 گروه تقسیم می‌شوند: تیرآهن IPE (استاندارد اروپا و ایران)، تیرآهن INP (استاندارد چین و روسیه)، تیرآهن IPB (بال پهن)، تیرآهن لانه زنبوری CPE. یک تیرآهن عموما دارای 2 بخش اصلی جان و بال می باشد که در ابعاد و سایز های مختلفی ساخته می‌ شوند. همچنین کاربرد های مختلفی را هم نیز بر عهده دارند.
میلگرد، به پروفیلی با سطح مقطع دایره ‌ای و توپُر می گویند. میلگردها از عناصر اصلی در صنعت ساختمان ‌سازی به حساب می آید. از میلگرد برای بالا بردن مقاومت سازه‌ های بتنی استفاده می شود. چراکه بتن به تنهایی برای افزایش استحکام سازه کاربردی ندارد. اگرچه مقاومت فشاری بتن فوق ‌العاده است اما مقاومت کششی و پیچشی نسبتاً ضعیفی دارد و حتما باید به همراه میلگرد استفاده شود.
source: فروش محصولات فولادی

admin بازدید : 48 1402/03/14 نظرات (0)

شرکت آریا فلز صبا فعالیت خود را از سال ۱۳۹۵ در زمینه تولید و تامین انواع محصولات فولادی آغاز نمود. محصولاتی مانند فروش و خرید قوطی پروفیل، فروش انواع پروفیل زد، انواع آبروآهنی و خرید ورق سیاه، ... .
از همان ابتدا آریا فلز صبا تلاش کرد راهی متفاوت پیدا کند تا محصولات را با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به مشتری برساند. در همین راستا تلاش کرد با حذف واسطه ها و تماس مستقیم با کارخانه های فولادی این امر مهم را محقق کند.
وجود نیروهای متخصص و کارآزموده این زمینه را فراهم کرده است تا با بررسی دقیق و آگاهانه از نیاز روز بازار خرید و فروش، بتوانید بهترین محصولات را به بازار عرضه کند. به همین دلیل مجموعه آریا فلز صبا در بین شرکت های برتر در ارایه‌ی خدماتی متمایز به آهن فروشان، شرکت های عمرانی و ساختمانی، انبوه سازان، سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی قرار گرفته است.
این مجموعه با فراهم نمودن بستری جدید و متفاوت در زمینه‌ی خرید و فروش و کسب رضایت مشتری به همکاری و تعامل مستمر و بلند مدت با مشتریان می‌اندیشد. همچنین آریا فلز صبا با معتبرترین شرکت های حمل و نقل جاده ای که بصورت تخصصی در زمینه حمل آهن آلات فعالیت دارند، همکاری دارد که این موضوع باعث اطمینان خاطر مشتریان این شرکت می‌باشد.
source: معرفی شرکت آریا فلز صبا

درباره ما
Profile Pic
فروش تخصصی پروفیل زد , فروش انواع پروفیل زد با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت درآریا فلز صبا , خرید و فروش آبروآهنی سیاه , فروش حضوری و اینترنتی ورق های سیاه بصورت رول و شیت, نمودار قیمت پروفیل آهن , انواع میلگرد با بهترین کیفیت ساخت در مجموعه آریا فلز صبا
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 31
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 6
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 25
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 25
  • بازدید ماه : 308
  • بازدید سال : 1,987
  • بازدید کلی : 4,139